Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ο Ουρανός ράγισε ..!





Φρόντισε για μια φορά να διαβάσεις λέξη λέξη…!

Κάθε σου σκέψη , κάθε σου θέληση , κάθε σου φόβος ..πριν υλοποιηθεί στην πραγματικότητα σου γεννιέται στο πεδίο εντολής ,γεννιέται σαν μια ακόμα πιθανότητα μέσα στα τρισεκατομμύρια !

Όπου στρεφεις την προσοχή σου δίνεις την πιθανότητα να εκπληρωθεί ..!

Κάθε μέρα , κάθε στιγμή τα συναισθήματα σου δημιουργούν την κόλλα για αυτό το ματριξ!

Αν κάτι το πιστέψεις βαθιά μέσα σου έχεις την ικανότητα να το κάνεις να συμβεί , να το ζήσεις σαν εμπειρία , να το αλλάξεις αν έχεις μάθει τον τρόπο!

ΟΛα όσα σήμερα εξελίσσονται σαν πιθανότητες ..πάνω στον ουρανό ..μέσα στην Πηγή δίνουν μάχη να γεννηθούν !

Αν στο πεδίο της πραγματικότητας είσαι έτοιμος , έχεις αποδεχτεί μια πιθανότητα τότε δίνεις δύναμη στην γέννηση από την Πηγή!

Όλες οι σκέψεις , οι χειρότερες και οι καλύτερες έχουν μέσα τους το φως της δημιουργίας …και αν ένας άρρωστος νους ζητήσει από την δημιουργία το χειρότερο …το χειρότερο θα λάβει!

Αυτή την στιγμή είναι στην δική σου κρίση αν ο κόσμος μας και η πραγματικότητα μας είναι σε υγιεί κατάσταση! Αν αυτή την στιγμή ο νους των περισσότερων δεν έχει ζητήσει κάτι στρεβλό!

Ο τρόπος που ζητάς δεν είναι ανάγκη να είναι όπως μιλάς , ζητάς και όταν φοβάσαι , όταν είσαι μπερδεμένος , όταν δεν ξέρεις τι θέλεις …όταν έχεις λάθος προτεραιότητες , όταν κολυμπάς στην αντινοηση , όταν τα συναισθήματα είναι ποτισμένα με άρνηση κοκ κοκ ..!

Το πεδίο θέλει να γεννήσει ότι του ζητούμε ..και πλέον του ζητούμε λόγω έντεχνης ψυχοσωματικής κατάστασής ..άσχημα πράγματα και εξελίξεις !

Όταν όλο το 24ωρο μισεις , ζητάς εκδίκηση , όταν έχεις χάσει την ουσία …τότε ανούσια και αναίτια γεγονότα θα σε σημαδέψουν!

Όλη αυτή η σούπα ενέργειας που ζητά υλοποιήσει μέσα από διαστρεβλωμένα μυαλά και καρδιές είναι λογικό κάποτε να σκάσει …όσο και να γίνονται προσπάθειες για αλλαγή ,όσο και αν στήνονται άμυνες,,,…

Αυτή η περίοδος ανοίγει σαν παράθυρο , το πεδίο κατεβάζει πακέτα πληροφορίας και συγχρονικοτητας ανάλογα πόσο «κοχλάζει» η Πηγή!

Και αυτή την στιγμή κοχλάζει σαν ηφαίστειο!

Τα πακέτα έρχονται με άτακτη δόση κάποιες φορές άλλες φορές συγχρονίζουν και κρατούν αποστάσεις γεγονότων σε χρονικούς κύκλους !

Στο τώρα που βρισκόμαστε , η Πηγή κοχλάζει , το πακέτο είναι έτοιμο να κάνει υλοποίηση , το χρονικό παράθυρο είναι άμεσο .. για 7 ήμερες !

Το γεγονός δεν μπορεί να προσδιοριστεί μόνο σε γεωλογικό – σεισμικό αλλά και σε γεγονός έντασης και αναταραχής !

Η τυπικότητα μας έχει σαν κυρία θεση …


Άκου , τον χρόνο δεν τόλμησε κανείς να τον αγγίξει μιας και όταν τον προσδιορίζεις σχεδόν τον αλλάζεις … ! Και αν και αυτό φαίνεται ιδανικό ως λύση κανείς από αυτούς που ήθελαν να σε προγραμματίσουν σαν πομπό καταστροφής δεν άφησε υπόνοια για τον χρόνο αλλά άφησε έντεχνα σημάδια συντονισμού σου …με την συγχρονικοτητα …όταν δεις αυτό..τότε αυτό!

Θα ήταν αδύνατο να είσαι πιστός και να εντείνεις την δύναμη σου σαν πομπός αν κάποιος σου έδινε μόνο γεγονότα που αναιρούσε ο λόγος του για το μέλλον! Ποιος θα άκουγε έναν «προγραμματιστή» ώστε να τον πιστέψει και να στόχευση εξαιτίας του αν αυτός ο «προγραμματιστής» αναιρούσε με τον προσδιορισμό του χρόνου το γεγονός; Απόδειξη καμία … πιστός κανένας ..πομπός κανένας …συγχρονικοτητα καμία… αύξηση στόχευσης μέσω ανάπτυξης πομπών καμία !!!!

Να σε προλάβω στην σκέψη σου…ναι το μαύρο ιερατείο το έκανε αλλά υπήρξαν πολλοί που έκαναν το αντίθετο .. που ποτέ εσύ δεν το κατάλαβες ! Χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό!

Χέστηκα αν θα με πεις αύριο προφήτη , γκουρού , ψαγμενο και ότι άλλη ηλιθιότητα σου έχει δώσει αυτός ο πολιτισμός της χεστρας για να με κρίνεις ! Το να ονομάζεις και να κρίνεις τους άλλους ενώ μέσα σου έχεις τις ίδιες ιδιότητες και δυνάμεις είναι αρκετά χαζό θέμα για να κάτσω να ασχοληθώ!

Μέσα σου υπάρχουν εντολές αρχετυπικες , δοσμένες από ιερατεία για να σε ελέγχουν όλο και πιο πολύ σε μελλοντικές κινήσεις και στρατηγικες τους !

Κάθε εντολή έχει και τις υποσκανδαλες της … αν συμβεί αυτό τότε αυτό…η αν δεν γίνει έτσι τότε έτσι !

Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι γουστάρεις , δεν είναι δικαίωμα σου λόγω ταμπελας και δογματισμου να ..ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ … την αρχετυπική σκανδάλη!

Είναι εγωιστικό να ζητήσεις να υλοποιηθούν γεγονότα που θα «βολεύουν» την προσωπική σου αλήθεια η πίστη!

Δεν θα ασχοληθώ αλλο να σου μάθω πόσο πιόνι είσαι και ποσο σε εκμεταλλεύτηκαν αυτοί που πιστεύεις …!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ..

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ …

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΣ ΤΗΝ ΥΛΗ , ΤΗΝ ΔΟΞΑ , ΜΕΣΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΜΠΟΣ ΜΙΑΣ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ!

Γιατί σταμάτα τώρα ; ..

Ποιο ξεκάθαρα δεν παει ..έχεις μπροστά σου ένα παράθυρο ημερών που είναι μια μήτρα γέννησις … !

Η ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΛΗΣΗ !

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ , ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ !

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΡΑΓΙΣΕ …!

Stranger….