Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τι 2017 ξημερώνει ..Αυτη την Κυριακή;






Ο χρόνος αποδεδειγμένα κάνει κακό στην υγεία μέχρι ένας από εμάς να σπάσει το σημείο της συνείδησης και να τολμήσει την Αθανασία !

ΟΙ ευχές έχουν καταντήσει πια ανούσιες … όταν γίνονται από έθιμο και όχι όπως πρέπει με συνείδηση -καρδιά-συναίσθημα-δόνηση-επιβολή!

Το 2017 είναι μια ακόμα παύλα στο σύστημα καταγραφείς χρόνου από φυλακισμένους !

Είναι ένα πακέτο χρονικών σημείων και γεγονότων που θα μας οδηγήσει πιο κοντά στην αντίληψη από τι είναι αυτός ο κόσμος φτιαγμένος !!


Καλό δεν θα είναι ..όπως δεν θα είναι κανένας χρόνος που θα έρθει αν εμείς δεν αποφασίσουμε ότι η δικαιοσύνη και ισότητα πρέπει να αγκαλιάζει ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους στον πλανήτη!!

Τα σαλιαρίσματα στις συγκεντρώσεις τις γιορτινές , τα χαμόγελα τα λαμπερά ,τα φιλία στα μάγουλα με το κραγιόν στα αυτιά και το πατσουλί ανακατεμένο με κρέμα προσώπου κατά της ρυτιδας δεν θα φέρουν ιδιαίτερες αλλαγές σε αυτόν τον πλανήτη !

Αλλαγές θα φέρει η κάθε προσωπική απόφαση αλλαγής …η απόφαση και η ανάληψη ευθύνης ξεχωριστά από τον καθένα μας !

Αλλαγή σημαίνει ..κοπιάζω , στερούμε ,ξεβολεύομαι , βγαίνω από την λήθη …και ιδροκοπώ να πετύχω αυτό που η καρδιά θεωρεί σωστο!

Στατιστικά πολλοί λίγοι φέτος θα έχουν το σθένος να ξεβολευτουν , να αλλάξουν , να πονέσουν για όλους τους άλλους….έτσι λοιπόν το 2017 θα παραμείνει ένα έτος όπου το σκοτάδι θα κυριαρχήσει …ο πόλεμος θα φουντώσει , η αδικία και η καταπίεση θα κάνουν χορό , οι βολεμένοι θα σκληρύνουν μιας και δεν άφησε σπιθαμή χώρου ο φόβος στην καρδιά τους έτσι ώστε να νοιώσει άλλο συναίσθημα και να προλάβει να κατανοήσει ..!

Η συγκομιδή έρχεται με καλπασμό… το μόνο που ίσως μπορεί να γίνει είναι η μερική αναβολή του εγχειρήματος … το μόνο που ίσως να θελαμε να συγχρονίσουμε όλοι μαζί είναι να ζητήσουμε αναβολή χρόνου!

ΒΑΡΙΕΜΑΙ να πω αλλα … είμαι θυμωμένος όπως σε κάθε «γιορτή» που με θεωρεί ακόμα ένα γρανάζι του κιμά της ανθρωπότητας !!…

Αυτή την στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που νοιώθουν μόνοι … εγώ είμαι μόνος από επιλογή ..ο άνθρωπος όμως που έχει την πεποίθηση της μοναξιάς και δεν έχει εξελίξει την συνείδηση του να κατανοεί πόσο ευεργετική είναι η μοναξιά ..ΠΟΝΑΕΙ πολύ! Απλώστε τα χέρια σας σε αυτούς τους ανθρώπους…ΤΩρα που δεν έχει ακόμα αρχίσει το γλέντι σκέψου ποιον άφησες ..ποιον ξέχασες ..τον παππού την γιαγιά …το ξάδελφο..τον γείτονα τον συνάδελφο που ξέρεις οτι είναι μόνος …Τσακίσου και πήγαινε παρτους …μην ρωτήσεις σε τηλέφωνο με ευγένεια …θες να έρθεις; ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…Ανέλαβε την ευθύνη της ψυχικής του εξέλιξης τουλάχιστον για σήμερα !!

Αν δεν ενωθείτε μέσα σε αυτόν τον χρόνο…αν δεν καταρριψετε της ταμπέλες διαχωρισμού σας μέσα σε αυτόν τον χρόνο ..θα έχετε χάσει μια τελευταία ευκαιρία να ανακαλύψετε και τον πραγματικό κόσμο αλλά και όλα όσα ψέματα σας έκαναν να ζείτε !!

Τελευταίο καμπανάκι είναι ..ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΔΕΣΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ , ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ , ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ !

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΠΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΤΕ!!

Όταν πλέον δω ομάδες ενεργές , δω ανθρώπους να είναι με ευθύνη προστασίας του συνανθρώπου τους …δω τα μάτια να βγάζουν ελληνική φωτιά …τότε θα μπορέσω να ευχηθώ …Καλή χρονιά..σε όποιο χρόνο και αν περπατάμε !!

Ενα είναι το κάλεσμα σου …Προφυλάξτε τον διπλανό σας …Φάλαγγα εισαι … κανενας δεν μένει πίσω …ΘΥΜΙΣΟΥ!

Stranger…