Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Τα «φιλαρακια» του Τσιπρα , οι «επενδυτες» της Τασιας επι το εργω


Τα «φιλαρακια» του Τσιπρα , οι «επενδυτες» της Τασιας επι το εργω
Αυτοι ειναι οι επενδυτες της τασιας.Μαζι με τις ΜΚΟ πολυ καλα οργανωμενοι , δρουν πρακτοριστικα ανα την επκρατεια.Θανατος για τους προδοτες πολιτικους που το ξερουν , θανατος για τους παρατρεχαμενους που αρπαζουν τα χιλιαρικα για να προδισουν την χωρα και να την ξεπουλανε.
«Φίλος από την Λέσβο μου έστειλε το εν λόγο βίντεο
, όπου δείχνει έναν «επενδυτή» να βάζει φωτιά σε γειτονικά χωράφια του HOT Spot. Αυτό βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται – και πέρσυ είχαν ακουστεί παρόμοια περιστατικά. Αν πιστεύει βεβαίως κάποιος πως είναι ένα περιστατικό που, εντάξει δεν έχει και πολύ σημασία, κάνουν λάθος.
Η καύση της γης, οι βιασμοί των γυναικών και η λεηλασία ή καταστροφή των περιουσιών ενός πληθυσμού είναι πολεμικές τακτικές, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ιστορικά από όλους τους στρατούς. Έξοχο παράδειγμα αποτελεί η επανάσταση των Εβραίων έναντι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας το 66 μΧ, όπου οι Ρωμαίοι για να αδυνατίσουν τις εξαιρετικά οχυρωμένες πόλεις – και ιδιαίτερα τα Ιεροσώλυμα, και για να ασκήσουν πίεση στις ηγεσίες των πόλεων, βιάσανε, έκαψαν και λεηλάτησαν όλη την επαρχεία.
Οι εξεγέρσεις στα HOT Spot, όπως φαίνεται ότι εξελίσσεται το πράγμα δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό. Το έχω πει και παλαιότερα. Ακόμη και αν τέτοιες ενέργειες δεν εξυπηρετούν στρατηγικούς στόχους, αποτελούν εξαιρετική μέθοδο εκπαίδευσης και διατήρησης της πειθαρχίας ενός στρατεύματος.
Υποθέστε πως είμαστε σε πόλεμο, και για στρατηγικούς λόγους πρέπει να κάψετε την γη(όπως π.χ. η επέλαση του Δράμαλη – τακτική καμένης γης από τον Κολοκοτρώνη) – ξέρετε πως να ξεκινήσετε μια τέτοια φωτιά; Αυτοί θα ξέρουν.»


http://katohika.gr/ellada/ta-filarakia-tou-tsipra-oi-ependites-tis-tasias-epi-ergo/