Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Επερχόμενα εξαμήνου – κι εμείς



Οσο πλησιάζουμε εις τας τελευτάς του βίου του ημετέρου ψευδοκράτους, τόσο περισσότερο ορατό γίνεται το άμεσο μέλλον. Εντάξει, αν δοκιμάζεις να πείς τί θα γίνει σε δέκα χρόνια, σαφώς έχεις τις πιθανότητες (να κάνεις επιτυχή πρόβλεψη) εναντίον σου. Αλλά, όταν φτάνεις στην τελική ευθεία, μάλλον πέφτεις μέσα.
Σήμερα, λοιπόν, θα σας πω τί εκτιμώ πως θα γίνει στους προσεχείς έξι μήνες – βασιζόμενος καί στα πρόσφατα γεγονότα. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου της ψευτο-Ελλάδας έρχεται αρχές Ιουλίου (πάντα σύμφωνα με τη γνωμάρα μου), αλλά τους αθλητές τους παρακολουθεί η κάμερα καί μετά τον τερματισμό. Εξ ού καί η σημερινή «πρόβλεψη εξαμήνου».

α. Αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο
Πάλι ψέμματα (των λίγων), καί πάλι τύφλα νοητική(των πολλών)… Να δούμε πότε θα δούμε γιατρειά απ’ αυτήν, ως λαός.
Από τις πρώτες στιγμές που μαθεύτηκε το επεισόδιο, μέχρι τώρα που γράφω, κάνω χάζι να δω πότε θα πάρει χαμπάρι κάποια πράγματα αυτός λαός. Ευτυχώς, οι περισσότεροι κατάλαβαν -έστω καί με παρέλευση ημερών- ότι οι «εξηγήσεις» του ΓΕΣ καί των αρδ είναι μιά μαλακία καί μισή. Φυσικά, δεν μπορούμε να εμποδίσουμε ενήλικες ν’ αυνανίζονται· αλλά, ειδικά στα σύνορα, περίπολος μονάχα με δύο άτομα καί χωρίς στρατιώτες ΔΕΝ γίνεται ΠΟΤΕ. (Καί να μην το ξέρεις, το λέει η απλή λογική.)
Βέβαια, αυτοί που μιλάνε από γραφεία καί πληκτρολόγια, οι περισσότεροι είναι αστράτευτοι καί βύσματα – κι όσα ξέρουν περί Στρατού, τα ξέρουν από τον κινηματογράφο. Αλλά επιτέλους, τόση ηλιθιότητα πιά (των αρδ) καί τόσο τουρλοκώλιασμα (των «επισήμων») προς το Νάτο καί την τουρκίτσα, δεν υποφέρεται! Η φάση ήταν καθαρή καταδρομική ενέργεια των τουρκαλάδων ΕΝΤΟΣ Ελληνικού εδάφους. Πιάσανε τους δικούς μας μέσα σε φυλάκιο,γι’ αυτό κι αυτοί δεν αντιστάθηκαν. (Η ιστορία με τη βόλτα με το τζίπ ήρθε εκ των υστέρων, γιά να μπαλώσει τις αρχικές μαλακίες περί «αποπροσανατολισμού».)

Πάμε στο ζουμί, όμως… Πάλι οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι ο Ερντογάν θα παζαρέψει τους δύο δικούς μας με τους οχτώ δικούς του. (Αφού εκμεταλλευτεί προπαγανδιστικώς το γεγονός καί τα θεατρικά γραφόμενα των δικών του αρδ.) Όπως κατάλαβαν ότι καί το επεισόδιο με το σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια πάλι εκεί απέβλεπε.
Μερικοί, οι πιό έξυπνοι, κατάλαβαν ότι όλ’ αυτά έγιναν σε απόλυτη συνεννόηση με τους εδώ …Ιούδες. (Όπως γίνονται τα πάντα, μιά που οι λεγάμενοι κυβερνούν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον …των ξένων – κι όχι των Ελλήνων.Κανείς, όμως, δεν κατάλαβε (διότι δεν το είδα πουθενά γραμμένο) πως η άριστα σκηνοθετημένη ακολουθία των προσφάτων γεγονότων έχει καί υποβολέα! (Όπως έχουν όλα τα θεατρικά έργα.) Καί ποιός είν’ αυτός;
Οι ηπαπαραίοι, ναί, αλλά παρακαλώ, όχι γενικολογίες! Είναι ειδικώς, ειδικότατα, αυτός ο φλούφλης με τα γυαλιά (που μας κουβαλήθηκε εδώ, αφού νοικοκύρεψε την Ουκρανία), καί τ’ αφεντικά του του «βαθέως εβραιο-κράτους» των ηπαπάρα. Δεν έχει «κληρονομικό χάρισμα» ο τύπος – που κάθε τρείς καί λίγο «προβλέπει» άσχημα γεγονότα εις βάρος μας. Απλά, είναι απ’ αυτούς που τα δημιουργούν!
Σας έφυγε τώρα η απορία, τί ήθελε πρόσφατα στην Άγκυρα (μαζί με τον υπ. εξ. των ηπαπάρα) ο λεγάμενος, λες καί δεν υπάρχει πρέσβυς του συγκεκριμένου εβραιο-κράτους καί στην τουρκίτσα; Ήταν ο εντεταλμένος να κάνει φροντιστήριο στους τουρκαλάδες, γιά το πώς θα «στριμώξουν» την Ελλάδα! (Εν όψει  επερχομένων γεγονότων στην περιοχή μας.) Διότι οι ίδιοι από μόνοι τους θα τά ‘καναν εντελώς σκατά. (Σε μιά χώρα εβδομήντα μυρίων μπουνταλάδων, δεν επαρκεί η νοημοσύνη του -Πόντιου- Ρετζεπίκα.) Καί να δήτε, που δεν θα μείνει σ’ όσα ήδη έκανε… Θα μας σκαρώσει κι άλλες κασκαρίκες προσεχώς. Με τον τύπο θά ‘χουμε πολύ άσχημα ξεμπερδέματα. (Κι αυτός με μας, στο μέλλον. Υπόσχεση. Δεν ξεχνούμε.)
Ειρήσθω, ότι σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσεται καί η υπουργοποίηση του Κλουβιέλη: να έχουν καρα-δεμένον τον γάϊδαρό τους οι ηπαπαραίοι (καί οι …σύμμαχοι, πλέον, τζιούζ) με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας. Εν όψει επερχομένου πολέμου, εννοείται.

Ακόμη ένα σοβαρό θέμα: Γιατί τα σύνορά μας -με την εξαίρεση της παρουσίας των στρατιωτών- είναι ουσιαστικώς αφύλακτα; Χωρίς ναρκοπέδια (που τα αφαίρεσαν προ ετών γιά …«ανθρωπιστικούς» λόγους, επειδή …διαμαρτυρήθηκε μιά «Μ»ΚΟ του Άλεξ Ρόντος καί του ΓΑΠ!!!), χωρίς σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα επιτηρήσεως… Γιατί; Επιτρέπεται, τώρα, να μπουκάρουν στην Ελλάδα οι τουρκαλάδες όποτε γουστάρουν, καί δή να πιάνουν δικούς μας αιχμαλώτους; Άααα, συν-Έλληνες, όντας ελεύθερα από επιτήρηση τα σύνορα, διευκολύνεται το …διεθνές εμπόριο! Οι διεθνείς μπίζνες! Η οικονομική ανάπτυξις!!! Ναί, μωρέ, που δεν με πιστεύετε!  🙂
Χωρίς φυλασσόμενα σύνορα στον Έβρο, αλωνίζουν οι (ένθεν καί ένθεν) έμποροι ηρωΐνης, καί οι έμποροι πορνών / δουλέμποροι λαθρεποίκων / έμποροι ανθρωπίνων οργάνων από σφαγιασθέντες. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη! Εξ ού καί ο …«ανθρωπισμός» του Ρόντος καί του Παπανδρέου – καί κάθε παρεμφερούς αληταρά! (Εξ ού καί η αλητεία των στρατοδικών, που δεν βρήκαν ποιό όπλο σκότωσε τον Ρωμιόπουλο. Λες κι οι σφαίρες είναι …φυσικό φαινόμενο – γι’ αυτό δεν μας προξενούν εντύπωση.)
Αυτά…

Από την όλη κουβέντα, δεν θα μπορούσαν να μείνουν απέξω καί τα γνωστά πληρωμένα τρόλλς του Διαδικτύου. Όταν κάποιοι είπαν γιά καταδρομική ενέργεια των τουρκαλάδων, πετάχτηκαν αυτές οι πορδές καί μίλησαν γιά «συνωμοσιολογία»! Να μη σας χαλάσουμε το χατήρι, ρέ παιδιά, αλλά αν η λογική εκτίμηση του γεγονότος είναι συνωμοσιολογία, τότε η κατηγορία περί κατασκοπείας του μαλάκα του Τούρκου εισαγγελέα, τί είναι; Συνωμοσιολογία εις τον κύβον, καί μάλιστα του αισχίστου είδους! (Αντάξια του νοητικού επίπεδου των τουρκαλάδων.) Λες κι υπάρχει παγκοσμίως κατάσκοπος, που παραβιάζει τα ξένα σύνορα εν ψυχρώι καί εν στολήι – καί ένοπλος. Άει στα κομμάτια, ζώα!

[Παρένθεση – πρίν πάμε παρακάτω: Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μή λές!… Ειλικρινά, δεν περίμενα με τίποτε τέτοιο τρολλάρισμα, που έφαγα απ’ τον «Συμπαντικό Κατεργάρη»! Εκεί που αναρωτιόμουνα -με αφορμή τον Αιήτη- ποιός λαός χρειάζεται ηγέτες-χούφταλα, την αμέσως επόμενη ημέρα τσούπ! έγινε υπουργός ο …γέρων Φώτιοc-Φανούριοc Κλουβιέληc!!!
Υποθέτω ότι στο ΥΠΕΘΑ του φοράνε πάνες, να μην του φεύγουν. (Με τούτον, στην κυριολεξία «θ’ ακούσουμε το κλανίδι του γέροντα» – που …προφήτευσε κι ο Μάρκο ντέΣάντ.) Αλλά δεν ξέρω τί θα κάνουν μ’ όσα του φεύγουν απ’ το στόμα του -καί ανορθογράφου- γέροντος. Να προτείνω να του φορέσουν φίμωτρο; ]

β. Προσεχείς ενέργειες της τουρκίτσας
Οίκοθεν νοείται ότι οι -υπερατλαντικοί καί μή- «σύμμαχοι» ΠΑΝΤΑ έκαναν (εκτός απ’ τα γλυκά μάτια, καί) φροντιστήριο στους τουρκαλάδες. Εξαπανέκαθεν! Δεν είναι τωρινό αυτό το φρούτο. Γεωπολιτική, ναί, αλλά γενικώς το παράχεσαν με τα χάδια στα «καλά παιδιά» τους τουρκαλάδες, που μάλιστα ήταν …αντίπαλοι των «συμμάχων» στους δύο ΠΠ! (Καί «ουδέτεροι» χέστες σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.) Κι αν απορείτε, γιατί τώρα τελευταία τους αφήνουν ν’ αγοράζουν όπλα από Ρώσσους καί Κινέζους, με μονάχα λεκτικές επιπλήξεις (ενώ εμείς, αν τολμήσουμε απλά να σκεφτούμε κάτι τέτοιο, μας παίρν’ ο διάολος), η απάντηση είναι πως περιμένουν «αντίδωρο»! Με το που θα πιάσουν στα χέρια τους πχ τους S-400 οι τουρκαλάδες, είναι θέμα χρόνου να παραδώσουν τους κωδικούς στους ηπαπαραίους! Τόσο απλά.
(Το τί μέτρα έχει λάβει ο παμπόνηρος Πούτιν γιά να μήσυμβεί αυτό, δεν το γνωρίζω. Αυτός είναι μέγας σκακιστής-γατόνιον! Αλλ’ αντιθέτως, οι τουρκαλάδες είναι εντελώς προβλέψιμοι. Αυτό που είπα, θα -επιχειρήσουν να- το κάνουν με μαθηματική βεβαιότητα.)

Φυσικά, καί οι ηπαπαραίοι ενστερνίζονται το σκεπτικό των Ρώσσων γιά τον έλεγχο των Στενών καί του Αιγαίου: πρέπει πρώτα να εξοντωθούν οι Έλληνες, κι ακολουθεί η τουρκίτσα. (Σας τα είχα πεί αναλυτικά.) Γι’ αυτό μας έχουν πατήσει από κάτω – καί συνεχίζουν ακάθεκτοι.
Έχοντας, λοιπόν, τα προηγούμενα κατά νούν, εκτιμώ πως μέχρι το καλοκαίρι (καί υπό τα απαθέστατα βλέμματα Νάτο, «συμμάχων», Ρώσσων), η τουρκίτσα θα κάνει τα εξής:
  • Βύθιση με πυρά ενός πολεμικού πλοίου μας.
Μικρού, απ’ αυτές τις «κανονιοφόρους» που περιπολούν στο ανατολικό Αιγαίο. Γιατί μικρού; Διότι η βύθιση μεγάλου πολεμικού πλοίου μας συνεπάγεται ανεξέλεγκτη έναρξη πολέμου – πράγμα που η τουρκίτσα δεν θέλει. (Ούτε οι …»σύμμαχοι» το θέλουν!) Τα πάντα πρέπει -κατ’ αυτούς- να γίνουν με ελεγχόμενο τρόπο, λέμε! Κι ο ανεξέλεγκτος πόλεμος Ελλήνων εναντίον της τουρκίτσας θα έχει μή-επιθυμητά στους «συμμάχους» αποτελέσματα! Γνωστό αυτό.
Άλλως τε, το μικρό πλοίο θα το κάνουν γαργάρα οι από ‘δώ Ιούδες του ΓΕΕΘΑ. (Παρέα με τον ετοιμόρροπο γέροντα.) Άλλως τε, δίς, κι οι Ιταλοί τα ίδια κάνανε με την «Έλλη». Κι οι από ‘δω μιλούσαν γιά υποβρύχιο «αγνώστου εθνικότητος»!!!
  • Κήρυξη πολέμου εναντίον μας, αρχές  Ιουλίου.
Γιατί τότε; Διότι μέχρι τότε ο δημόσιος μηχανισμός εδώ λειτουργεί σε πλήρη ισχύ. (‘Ντάξ’, από Απρίλιο καί μετά φονεύει καί μύγες – όπως  είπε κι ο μέγιστος Εμμανουήλ Ροΐδης, που χαρακτήριζε τους εγχωρίους δημοσίους υπαλλήλους «μυιγοδιώκτας». Αλλά …λειτουργεί.) Από Ιούλιο καί μετά, όμως… Ά! Καί πότε, είπαμε, έγινε το οπερεττικό πραξικόπημα στην τουρκίτσα ; Έ! Απάνω στην επέτειο θα πουλήσει μούρη ο Ρετζεπίκας! (Έτσι λέω – αν τον «διαβάζω» σωστά.)
  • Με τους δύο συλληφθέντες στρατιωτικούς, εξαρτάται.
Υπολογίζω ότι αυτούς ο Ρετζεπίκας θα τους αφήσει ελεύθερους λίγο μετά το Πάσχα – αφού πρώτα επιτύχει αυτά που θέλει, καί (ακόμη μία φορά) μας εξευτελίσει ως κράτος. (Κι αφού πουλήσει μούρη παγκοσμίως με «δίκαιες δίκες», «ανθρωπισμούς», καί λοιπές τούρκικες κουτοπονηριές.) Βέβαια, αν στο μεταξύ γίνει το επεισόδιο με το μικρό πλοίο, που είπαμε, τότε θα τους σκοτώσει. Αλλά υπολογίζω ότι καί το πλοίο θα το βυθίσει μετά το Πάσχα – κι αφού πρώτα αφήσει τους δύο δικούς μας ελεύθερους. Γιατί, όμως, μετά το Πάσχα; Γιά τους εξής λόγους:
  • Επειδή θα πλησιάζουμε στον κανονικό πόλεμο, οπότε θα θέλει να «σκανάρει» την αμυντική μας διάταξη σε πλήρη πολεμική προετοιμασία. (Μιά που -μετά το τσίμπημα της οχιάς- θα λάβουμε αμέσως θέσεις εφόδου.)
  • Επειδή μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις, που τώρα τον εμποδίζουν. Πχ το στραπάτσο στην Αφρίν. (Καί που εμποδίζουν καί τους «υποβολείς» του να σκεφτούν ψύχραιμα.)
  • Κι επειδή εμείς…
Ουσιαστικώς, τότε ΔΕΝ θα έχουμε κυβέρνηση. Δες αμέσως παρακάτω το γιατί.

γ. Εμείς, τί κάνουμε;
Καλά, ευχαριστώ!  🙂
Εμείς… Πάντα σύμφωνα με τη γνωμάρα μου, αμέσως μετά το Πάσχα το βλακο-Αλεκσάκι θα φύγει με τις κλωτσιές (των ηπαπάρα). Ακολουθούν δύο, πες τρείς άκαρπες εκλογικές αναμετρήσεις, οπότε οι ποδίτσες επικαλούνται «εθνική ανάγκη» καί σχηματίζουν οικουμενική κυβέρνηση. Όλα συμφωνημένα, μιλημένα, προγραμματισμένα! Μην απορείτε, έτσι ακριβώς θα γίνει. Άλλως τε, τα κομπιούτερζ (της Σίνγκιουλαρ) δεν κάνουν λάθος! Lol!!!
Όμως, ο πρωταρχικός σκοπός ημών των Ελλήνων είναι να επιζήσουμε – καί θα επιζήσουμε! Προς τούτο, χεστήκαμε γιά τα σχέδια του οποιουδήποτε. Εμείς, γιά το προβλέψιμο μέλλον θα κοιτάξουμε την «ιερή τετράδα» μας:
  • Τρόφιμα μακράς διαρκείας.
  • Είδη πρώτης ανάγκης.
  • Άμυνα δική μας καί των οικείων μας.
  • Αλληλοβοήθεια με άλλους Έλληνες σε μικρές, ευέλικτες ομάδες.
Δεν θέλω αντιρρήσεις κι εξυπνάδες. Είμαστε εντελώς μόνοι μας, κι έρχεται τσουνάμι καταπάνω μας. Χωρίς κυβέρνηση, χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς συμμάχους, καί με κάτι εκατομμύρια εσωτερικούς εχθρούς (λάθρο, βρωμά, πρακτοράκια, άπλυτους, υπόκοσμο – που θα βρούν ευκαιρία)… πλήν των φανερών εξωτερικών. Καί με καναδυό εκατομμύρια ακόμη ζαμανφουτίστες «θελωζήσηδες» (που έγραφε ο Ανδρέας Λασκαράτος). Ξέρετε, απ’ αυτούς που θα την κοπανήσουν στο εξωτερικό – επειδή «θέλουν να ζήσουν». (Από μένα, στα τσακίδια!)
Ξεκινήστε προετοιμασίες όσοι δεν το κάνατε ήδη, διότι δεν χωράει άλλη αναβολή πλέον. Τα επερχόμενα μόνον οι τυφλοί δεν τα βλέπουν.

δ. Συμπληρώματα
i. Το γιατί δεν κάναμε τίποτε μέχρι σήμερα.
Γιατί τα προηγούμενα (αρκετά…) χρόνια δεν κάναμε κόμμα πατριωτικό, κίνημα, έστω σύλλογο, προετοιμασίες;… Γιατί, έ; Γιατί πήγε χαμένη -τουλάχιστον- μιά εικοσαετία, κατά την οποία όλοι είχαμε ναρκωθεί από το όπιο που μας σέρβιραν οι φανεροί (αγράμματοι των Χανίων, πυρηνικοί Φυσικοί χωρίς δίπλωμα, καί λοιποί παρόμοιοι) καί οι κρυφοί (ποδίτσες) οπιοπώλες; Γιατί περιμέναμε ως σωτήρες Ψίψιλους, Οέες, εξωγήϊνους, καί τους ρέστους κατά παραγγελία …ημίθεους; (Μάλιστα, μερικοί ακόμη τους περιμένουν! Από μυαλά, τί να σας πώ;! Σκέτοι νομπελίστες! Lol!!! Μεταξύ μας, ο μέγας αδικηθείς απ’ την όλη ιστορία είναι η εβραιόφατσα εκ Πατρών, ο Ψώρρας. Ήρθε είκοσι χρόνια αργότερα απ’ ό,τι έπρεπε. Αλλοιώς, μπορεί νά ‘ταν μέχρι κι αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα!… Καί δυστυχώς, η φάση δεν είναι καθόλου γιά γέλια.)
Επειδή αυτοί που φτιάχνουν τα γεγονότα, πάντα προετοιμάζονται καλύτερα!
Τζιούζ / «σύμμαχοι» / ποδίτσες ήξεραν άριστα τί ήθελαν, από παλιά: τον διαμελισμό της Ελλάδας καί τη βιολογική εξόντωση των Ελλήνων. Κι εργαζόντουσαν -κι εργάζονται- προς τον σκοπό αυτόν. Αλλά, γιά να πετύχουν αυτά, εμείς έπρεπε να παραμείνουμε αδρανείς – όσο αυτοί προετοιμαζόντουσαν. Όθεν, έπεσε πολύ χρήμα στην πιάτσα γιά βιβλία παραμυθιών καί προπαγάνδας. (Μιά που τότε δεν υπήρχε ακόμη το Διαδίκτυο σε πλήρη ανάπτυξη στην Ελλάδα, κι ο προπαγανδιστικός λόγος είχε το μονοπώλιο στα έντυπα – που τα εξέδιδαν μόνον όσοι είχαν χρήματα προς τούτο.) Καί γιά δημιουργία «προσωπικοτήτων» εκ του μηδενός. Οι οποίες «προσωπικότητες» ανέλαβαν εργολαβικώς όχι μόνον την αποβλάκωση του Ελληνικού λαού, αλλά καί τη ματαίωση κάθε αξιόλογης προσπάθειας συγκεντρώσεως των Ελλήνων σ’ ένα δυνατό σώμα. (Άν ποτέ έσπαζ’ ο διάολος το ποδάρι του καί πήγαινε να γίνει κάτι τέτοιο, εννοείται. Διότι, υπό φυσιολογικές συνθήκες, η πρόσβαση σε βουλευτικές θέσεις είναι απροσπέλαστη, αν είσαι κοινός θνητός.)
Όποιος έχει την υπομονή, ας δεί στα βίντεο τί έπαθε (πρόσφατα, όχι πίσω στα 1990 – δείγμα ότι η συγκεκριμένη φάμπρικα συνεχίζεται) ο πασίγνωστος στρατηγός Αϋφαντής: πήγε να συγκεντρώσει τις «πατριωτικές δυνάμεις» του τόπου, καί μάζεψε πάνω από εβδομήντα …αρχηγούς μικρών «πατριωτικών» κομμάτων!!! (Με τον καθέναν να λέει το κοντό του καί το μακρύ του.) Αλλά δεν έφτασε αυτό· κάποιοι ήταν εντεταλμένοι να δυναμιτίσουν την όλη προσπάθεια, καί σχεδόν το κατάφεραν.
Ευτυχώς, ο γράφων δεν χρειάστηκε να περάσει τα ενενήντα, γιά να καταλάβει το μάταιον του πράγματος. (Δημιουργία κόμματος, κτλ κτλ κτλ.) Ελπίζω καί οι αναγνώστες μου να μή χρειαστούν!  🙂  Ακούστε με: ό,τι πρόκειται να κάνουμε γιά την Ελλάδα, δεν θα το κάνουμε σε ειρηνικά πλαίσια. Καί φυσικά όχι με τους κανόνες του κυνοβολευτισμού! Καλώς να ‘ρθεί, λοιπόν, ο πόλεμος! Κι όσοι λιγοψυχάτε, δρόμο!
ii. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Εκκλησίας
Όποιος περιμένει να πάει ο Βοθρολυμαίος να πεί του Ρετζεπίκα ν’ αφήσει ελεύθερους τους δύο στρατιωτικούς μας, μάλλον θα μετενσαρκωθεί πεντέξη φορές ακόμη! Lol!!! Ανάθεμα σ’ όσους δίνουν λεφτά του Αρχοντώνη, να βάζει χρυσά πόμολα μέχρι καί στις πόρτες απ’ τις τουαλέττες του …πατριαρχάδικου!
Πάντως, αυτό είναι το έλασσον πρόβλημα με τους μεγαλοπαπαδαριούς. Το μείζον είναι να συμβεί αυτό, που προφήτευσε ο Πατροκοσμάς, ότι δηλαδή μετά τα γεγονότα το ένα τρίτο των Τούρκων θα βαφτιστεί.Καί γιατί είναι πρόβλημα αυτό, έ;
Ειλικρινά, δεν μου καίγεται καρφί το τί θα κάνει η Εκκλησία στο μαγαζί της. Κι ενδεχομένως όλοι αυτοί οι άνθρωποι να είναι Ελληνογενείς. Εντάξει, αλλά πρόκειται γιά γενήτσαρους. Κι αν νομίζει κανείς ότι με μιά κατήχηση κι ένα βάπτισμα θ’ αλλάξουν τα στραβά μυαλά αιώνων, τότε περαστικά του! (Όπως δεν άλλαξαν τα μυαλά των γύφτων, που τους έμπασε ο απερίσκεπτος Καντιώτης στην Ορθοδοξία.) Όλοι αυτοί, καλά θα κάνουν να κάτσουν στ’ αυγά τους, χωρίς ελεύθερη πρόσβαση στην Ελλάδα – γι’ απροσδιόριστοαριθμό δεκαετιών. (Τα ίδια ισχύουν καί γιά τους Σκοπιανούς γενήτσαρους, αν τους ενσωματώναμε ποτέ.)
Τους περνάτε γιά μαλάκες τους Κινέζους, που δέχθηκαν μέν ξανά στην επικράτειά τους το Χόνγκ Κόνγκ το 1997, αλλά επέβαλαν (γιά πενήντα χρόνια, αν θυμάμαι καλά) αυστηρότατο περιορισμό στις μετακινήσεις ένθεν καί ένθεν -των ατύπων, πλέον- συνόρων; Οι νοητικοί καί ψυχικοί ιοί δεν αντιμετωπίζονται καθόλου εύκολα. (Ή θαρρείτε πως επί ενάμιση αιώνα η αγγλίτσα δεν έβαλε τις δικές της ιδέες στα μυαλά των ΧονγκΚονγκαίων; Χώρια οι μεικτοί γάμοι / δούρειος ίππος Ευρωπαίων με Κινέζες…)

ε. Επίλογος.
Μόνοι μας.
Εναντίον όλων.
Στον Υπέρ Πάντων Αγώνα.
Τίποτ’ άλλο.